• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

INSPECTIEVLUCHTEN

Inspectievluchten zijn uitermate goed toe te passen door overheden (Brandweer, Politie, Kustwacht, Rijkswaterstaat, Waterschappen en provinciën) of door bedrijven in bijvoorbeeld de industrie of offshore business.

Tijdens de inspectievluchten vliegen we met Cessna vliegtuigen wat voordelen geeft want de vleugels zitten aan de bovenkant van het vliegtuig en daarmee is het zicht naar beneden dus perfect. Bij onze brandweer inspectie is een beginnende brand snel zichtbaar vanwege de rookontwikkeling die vanaf grote afstand te zien is. Met onze inspectievluchten dekken we in een klein tijdbestek een groot oppervlak en gebruiken hiervoor zo nodig meerdere vliegtuigen.

Wij hebben ervaring met inspectievluchten om te controleren op de volgende gebieden:

Milieu inspectievluchten

Jaarlijks voeren wij veel milieu inspectievluchten uit boven het rivierengebied, IJsselmeer, Waddenzee, Zeeland en de havens van Rotterdam en Amsterdam.

Tijdens deze milieu inspectievluchten kijken we naar onder andere illegale olielozingen (door spoelen brandstoftanks schepen) en blauwalg vorming in wateren.

We kunnen tijdens deze milieu inspectievluchten dan ook direct contact leggen met de handhavingsdiensten op de grond om zo op een snelle en efficiënte wijze te kunnen inspelen op deze delicten.

Brandweer inspectievluchten

Daarnaast voeren wij brandweer inspectievluchten uit. Als het code oranje is qua droogte dan vertrekken onze vliegtuigen vanaf vliegveld Teuge voor brandweer inspectievluchten. Tijdens deze brandweer inspectievluchten vliegen wij over de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en Twente om zo in een vroegtijdig stadium branden te kunnen ontdekken.

Inspectievluchten

Vloot voor de inspectievluchten:

Onze inspectievloot bestaat uit meerdere Cessna vliegtuigen waarbij de waarnemer, doordat dit type vliegtuig een hoogdekker is, maximaal zicht op de grond heeft. Daarnaast beschikken wij over een aantal helikopters waarmee de inspectievluchten ook uitstekend uitgevoerd kunnen worden.

Veiligheid tijdens Inspectievluchten van AerialMedia Teuge:

Veiligheid (altijd het allerbelangrijkst binnen de luchtvaart), kwaliteit en goede service staan voorop. 

Alle inspectievluchten van AerialMedia worden alle uitgevoerd met vliegtuigen die op onze vliegvergunning, een zogenaamde AOC (Air Operator Certificate), staan. Op 1 april 2009 is er een Europese Erkenning verleend aan ons bedrijf met nummer AOC NL 59. AerialMedia is daarmee het eerste bedrijf in Nederland dat voor haar inspectievluchten met passagiers deze erkenning heeft gekregen van de Inspectie Leefmilieu en Transport en voldoet hiermee aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden.

Wilt u meer te weten komen over onze inspectievluchten dan kunt u contact opnemen met de AerialMedia. Dit kan via het contactformulier of via info@aerialmedia.nl.

Vraag vandaag nog een demonstratie voor inspectievluchten aan bij ons vliegbedrijf!

 

AerialMedia.nl
De Zanden 55
7395 PA TEUGE

T: 088-1501721
E: info[at]aerialmedia.nl

KVK: 30244538
BTW: NL001957246B59
Bank: NL31INGB0681148691

EASA AOC and SPO

NACA AerialMedia