• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

PEOPLE PLANET PROFIT

Kleine luchtvaart en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Het kan wel ! AerialMedia Lucht- en Zeppelinreclame loopt voorop in maatschappelijk verantwoord ondernemen in de kleine luchtvaart in Nederland.

Al onze activiteiten worden uitgevoerd met in het achterhoofd:  People, Planet en Profit.

Klik HIER voor het persbericht in .pdf

Klik HIER voor het compensatie certificaat in .pdf

--------------------------------------------------

PERSBERICHT

AerialMedia ontvangt certificaat CO2 compensatie
28 JUNI 2012 – TEUGE

In samenwerking met de Climate Neutral Group heeft AerialMedia Lucht- en Zeppelinreclame als eerste in zijn branche dit jaar 15.5 ton CO2 - uitstoot gecompenseerd. Als bewijs hiervan ontving AerialMedia een certificaat als bewijst dat het bedrijf CO2 neutraal is voor de rest van het jaar 2012.

Duurzame energieprojecten
Iedereen veroorzaakt de uitstoot van CO2 gassen, ook particulieren maar in grotere maten zijn het bedrijven die ervoor zorgen voor onze klimaatverandering en het broeikaseffect. Wanneer bedrijven meewerken aan duurzame energieprojecten wordt elders de CO2 - uitstoot terug gebracht en helpen we allen eenvoudig mee aan een betere toekomst.  

AerialMedia is het eerste luchtfotografie en luchtreclamebedrijf in Nederland dat CO2 - uitstoot compenseert. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen op dit vlak omdat beide oprichters van het bedrijf zich erg bewust zijn van het belang van klimaatbesparing in hun branche.

Daniël van Vliet, een van de oprichters van het bedrijf reageerde als volgt op de ontvangst van het certificaat: “Dit is de eerste stap naar een groter duurzaam plan waarmee Aerial Media eind 2012 naar buiten zal treden.”

Werkwijze
De Climate Neutral Group begeleid bedrijven met klimaatneutraal ondernemen. De huidige CO2-uitstoot van een bedrijf wordt vooraf berekend en kan direct gecompenseerd worden, er worden reductiemaatregelen uitgedacht en uitgevoerd die passen bij de organisatie en vervolgens wordt de CO2 - uitstoot opnieuw berekend. 

Wat doet AerialMedia?

AerialMedia Lucht-en Zeppelinreclame is specialist in Luchtreclame, Zeppelinreclame, Relamedroppings en Luchtfotografie. Zij vliegen luchtreclame achter een reclamevliegtuig vanaf alle Nederlandse vliegvelden, met Teuge als de 'thuisbasis'.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via:
AerialMedia Lucht- en Zeppelinreclame
Website: www.aerialmedia.nl
Telefoonnummer: 06-53360152
Email adres: info@aerialmedia.nl

--------------------------------------------------

 

AerialMedia.nl
De Zanden 55
7395 PA TEUGE

T: 088-1501721
E: info[at]aerialmedia.nl

KVK: 30244538
BTW: NL001957246B59
Bank: NL31INGB0681148691

EASA AOC and SPO

NACA AerialMedia