• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Vlieglessen - Zelf vliegen

Wie droomt er niet van om zelf een vliegtuig te besturen? Dis is uw kans, boek nu een proefvliegles voor uzelf, een vriend, vriendin, collega of een familielid. Er wordt gevlogen met een Cessna 172. Dit vliegtuig heeft de vleugels aan de bovenzijde zodat u en uw passagiers volop kunnen genieten van het panorama die onder u voorbij schuift. En natuurlijk mag u foto’s maken en filmopnamen zodat u de vlucht later nog vele malen kunt bewonderen. Met VliegExperience.nl bent u verzekerd van een leuk en gezellig dagje uit ! Klik hier voor meer mogelijkheden, meer informatie en boekingen.

Meer informatie?

Meer informatie? neem contact met ons op via het contactformulier of via info@aerialmedia.nl

Learn to Fly

U krijgt 10 minuten theorie over het vliegen en de werking van een vliegtuig. Hierna gaat u respectievelijk 20, 40 of 60 minuten zelf vliegen waarbij onze piloot de start en de landing uitvoert. Daartussen kunt u zelf voelen hoe vliegen is en een droom laten uitkomen. Bij deze proefvliegles zitten het luchtdoopcertificaat en het boekje ‘hoe vliegt een vliegtuig’ bij de prijs inbegrepen.

Er wordt gevlogen met 4 persoons vliegtuigen, per vlucht kunnen er maximaal 3 passagiers mee, de leeftijd maakt niet uit, de prijzen zijn inclusief inzittendenverzekeringen en luchthavenbelasting. U kunt met een of meerdere vliegtuigen tegelijk het luchtruim kiezen, geen opdracht is onmogelijk voor ons. De vlieglessen zijn ook als kadoticket te verkrijgen.

Neem contact op