• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

LUCHTHAVEN TEUGE

Luchthaven Teuge is gelegen in het groene Gelderland, centraal gelegen en makkelijk bereikbaar per auto of zelfs met de fiets. Luchthaven Teuge is geschikt voor zowel nationale als internationale vluchten. U kunt als lid van Vliegclub Teuge als vlieger gebruik maken het luchthaven, of door ter plekke een vliegtuig te huren. Ook is het mogelijk gevlogen te worden door een van de op de luchthaven gevestigde bedrijven. Maar luchthaven Teuge heeft meer te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heuse rondvlucht over de omgeving? En ook voor de sportieve mens zijn er verschillende mogelijkheden op luchthaven Teuge. Er is namelijk een paracentrum gehuisd waar u een parachutesprong maken. 

Ook op de begane grond kunt u terecht op luchthaven Teuge. Zo is de parkeergelegenheid gratis voor auto's en fietsen. Luchthaven Teuge beschikt ook over een sfeervol restaurant met aansluitende vergaderzaal, zodat het zowel voor privé als bedrijfsuitje uitermate geschikt is. U kunt ook voor een rondleiding op luchthaven Teuge terecht.

Dus zoals u kunt zien heeft luchthaven Teuge een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor eenieder die van vliegen houdt en al dat daarmee te maken heeft, zowel in de lucht als op de grond. Bekijk de mogelijkheden en vind iets wat bij u past op luchthaven Teuge!

Bent u geïnteresseerd in in de mogelijkheden op luchthaven Teuge? vraag direct informatie aan via info[at]aerialmedia.nl of klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden op luchthaven Teuge? Kom dan hier achter de mogelijkheden op luchthaven Teuge!

AerialMedia.nl
De Zanden 55
7395 PA TEUGE

T: 088-1501721
E: info[at]aerialmedia.nl

KVK: 30244538
BTW: NL001957246B59
Bank: NL31INGB0681148691

EASA AOC and SPO

NACA AerialMedia