• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

LUCHTRECLAME KOSTEN

Dit medium is nog altijd actueel. Snel inzetbaar, speels, niet weg te zappen of om te slaan. 7 Dagen per week inzetbaar en betaalbaar. AerialMedia is de onbetwiste marktleider en specialist op dit gebied in Europa.

 

Luchtreclame kosten overzicht:

Mogelijk vanaf € 249,00 Excl. BTW per vlieguur.

 

Voor de ondernemer                                                                                         

Tijdens evenementen of bijzondere manifestaties, in de zomerperiode langs de kust van Nederland en over de recreatiegebieden, of bijvoorbeeld als introductie van nieuwe producten.

 

Huwelijksaanzoek                                                                   

Huwelijksplannen? Luchtreclame is de manier om uw aanstaande echtgenote/echtgenoot op een verassende en romantische manier ten huwelijk te vragen. Stelt u zich voor: u zit op een mooie zomerdag samen met uw geliefde een cappuccino te drinken op een terrasje en er een luchtreclame vliegtuig over komt vliegen.

 

Inzetbaarheid

Bij goed weer kan luchtreclame 7 dagen per week worden ingezet. Daarbij kan uw boodschap binnen 1 uur na uw luchtreclame opdracht de lucht in gaan. 

 

Creatieve mogelijkheden:

  • Standaard lettermateriaal.
    Wij beschikken over een 2.500 tal letters, cijfers en lettertekens. De standaard kleuren zijn zwart en rood. De hoogte van de letters is 2 meter, de breedte is afhankelijk van de letter. Het lettertype is kapitaal Romeins. Kosten: gratis
  • Speciaal vignet.
    Uw logo kan in full-colour aangemaakt worden. Formaat in overleg te bepalen, maximaal 230 m2. Bij kleinere vignetten kan gevlogen worden in combinatie met standaard lettermaterialen. Levertijd is 10 werkdagen. Kosten: € 17,50 per m2 (aanbevolen formaat: 80 tot 100 m2).

Bent u geïnteresseerd in de luchtreclame kosten? vraag direct informatie aan via info@aerialmedia.nl of klik hier om naar het contactformulier te gaan.

 

Benieuwd naar de luchtreclame kosten? Kom dan hier achter de laagste luchtreclame kosten!

AerialMedia.nl
De Zanden 55
7395 PA TEUGE

T: 088-1501721
E: info[at]aerialmedia.nl

KVK: 30244538
BTW: NL001957246B59
Bank: NL31INGB0681148691

EASA AOC and SPO

NACA AerialMedia