• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

LUCHTRECLAME AERIALMEDIA

Op zoek naar een luchtreclame bedrijf? Wie kan u de goedkoopste en beste luchtreclame voor u leveren? Hieronder kunt u lezen wie wij zijn, wat wij doen en waarom u voor ons moet kiezen voor uw luchtreclame opdracht!

Laat de wereld lezen wat u wilt met behulp van een luchtreclame vliegtuig. U heeft ze vast wel eens gezien, kleine vliegtuigjes die een doek of 'banner' met een tekst in de lucht houden. Een reclamevliegtuig heeft een aantal voordelen boven regulier reclame maken.

De voordelen van een luchtreclame vliegtuig nog even op een rijtje:
- snel inzetbaar
- bijzonder
- zes dagen in de week inzetbaar
- niet weg te zappen of overheen te kijken

Ten eerste kunt u zelf bepalen boven welke plaats of regio u wilt dat de luchtreclame wordt gemaakt. Het vliegtuig legt een bepaalde route af en de kans is groot dat het luchtreclame vliegtuig opvalt voor mensen op de grond. In tegenstelling tot een folder of flyer maakt een luchtreclame vliegtuig maakt ook geen onderscheid in wie het ziet. Het vliegtuig is voor iedereen te zien en kan niet zoals een hand-out worden weggegooid. Het is een manier om een zo groot mogelijk publiek te bereiken met minimale middelen.

Bespaar nu tot 40% besparen op de kosten van luchtreclame en geheel vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen via deze website!

Een luchtreclame vliegtuig kan alle mogelijke pakkende boodschappen laten zien tot in een weide omtrek. Een ideale manier om een goede reclame neer te zetten. U kunt zelf bepalen wat de boodschap zal zijn voor het reclamevliegtuig, dus daarmee heeft u deels de effectiviteit van de reclame in de hand. Ook de letterkleur kan variëren, het is naar eigen smaak in te richten.

Andere functies van het luchtreclame vliegtuig zijn ook mogelijk. Zo kan het gaan om een ludieke actie om bijvoorbeeld iemand ten huwelijk te vragen of iets anders aan te kondigen op een mooie dag. Wilt u op een originele en effectieve manier reclame maken, denk dan aan het reclamevliegtuig. Eén ding is zeker, uw boodschap zal zeker gaan opvallen.

Bent u geïnteresseerd in luchtreclame? vraag direct informatie aan via info@aerialmedia.nl of klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Benieuwd naar de kosten van luchtreclame? Kom dan hier achter de laagste prijs van onze luchtreclame!

AerialMedia.nl
De Zanden 55
7395 PA TEUGE

T: 088-1501721
E: info[at]aerialmedia.nl

KVK: 30244538
BTW: NL001957246B59
Bank: NL31INGB0681148691

EASA AOC and SPO

NACA AerialMedia