• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

FEITEN OVER LUCHTRECLAME

98% Aandacht
Dagelijks horen de mensen op straat een vriendelijk doch aandringend gebrom. Boven alle verkeersgedruis (zelfs boven een vol stadion) uit horen zij het geluid van een vliegtuig. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat 98% van de mensen omhoog kijken als ere en luchtreclamevliegtuig overkomt. Zelfs wanneer de tekst in spiegelbeeld voorbij komt worden de letters gespeld tot men weet wat er op staat.

82% Herinnert
Uit steekproeven blijkt, dat meer dan 82% van de ondervraagden zich na 3 uren de tekst nog letterlijk kan herinneren. Over reclameimpact gesproken!

Milieuvriendelijk
Luchtreclame is één der meest milieuvriendelijke vormen van reclame. Vergelijkt u maar: het verbruiken van slechts 30 liter hoogwaardige vliegtuigbrandstof tegenover een stapel van 108.000 drukwerkfolders (het aantal mensen dat op een gewone dag bij normaal weer met één uur vliegen kan worden bereikt). Dat zijn toch al gauw een paar pallets vol. Afgezien van de milieubelasting die het drukken en verspreiden daarvan kost, moet het ook nog eens worden opgeruimd. Reclamesleepnetten daarentegen worden steeds voor de volle 100% hergebruikt en een vliegtuig gaat zeker 50 jaar mee.

Daarnaast heeft AerialMedia Lucht- en Zeppelinreclame een Co2 compensatie certificaat gekregen. Zie DEZE pagina voor meer informatie en het certificaat.

Compact
Tegenstanders beweren dat het aantal letters beperkt is. Dat is ten dele waar. De essentie van uw reclameboodschap is doorgaans uitstekend in 24 letters te vatten. Zeker wanneer het om merk- of naambekendheid gaat. Bovendien kunt u meerdere regels boven elkaar laten slepen, tot zeven stuks aan toe. Ook het slepen van beeldmerken en vignetten behoort tot één der meest effectieve vormen van reclame.

Het beste alternatief
TV reclame was leuk totdat de kijkers tijdens de reclameblokken massaal gingen zappen. Radioreclame is effectief en breder alleen, er komen steeds meer zenders dus moet u vaker adverteren om nog enig bereik te hebben. Drukwerkreclame komt zeker in de bus (behalve in die met een NEE sticker) en hoeveel daarvan gaat direct bij de oude kranten?

Klik HIER voor meer informatie over luchtreclame en de tarieven

AerialMedia.nl
De Zanden 55
7395 PA TEUGE

T: 088-1501721
E: info[at]aerialmedia.nl

KVK: 30244538
BTW: NL001957246B59
Bank: NL31INGB0681148691

EASA AOC and SPO

NACA AerialMedia