• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

RECLAMESLEEP

Ken u ze die mooie reclamesleep vliegtuigen langs het strand en evenementen? Wij leveren een reclamesleep vliegtuig boven elke locatie die u wenst op het tijdstip dat u wenst!

 

Reclamesleep met letters

De meest bekende vorm van luchtreclame is een reclamesleep achter een vliegtuig met letters. De letters in een reclamesleep zijn beschikbaar in de kleuren zwart of rood. Een reclamesleep met letters geeft en mooie en snelle weergave van uw boodschap. Of het nu gaat om een huwelijksaanzoek, nieuw product of nieuwe website een reclamesleep met letters is een perfecte vorm van luchtreclame.

 

Een groot voordeel van een reclamesleep met letters is dat er geen kosten verbonden zitten aan het aanmaken van de reclamesleep. De reclamesleep met letters is namelijk snel te maken door ons omdat we een letterbestand van ongeveer 5.000 losse luchtreclame letters hebben.

 

Een reclamesleep met letters is al mogelijk vanaf € 249,00 Excl. BTW per uur.

 

Reclamesleep met full color reclamedoek

Een reclamesleep met full color reclamedoek is voor veel mensen wel bekend. Je kunt een reclamesleep met full color reclamedoek vooral zien boven de overvolle stranden, evenementen en stadskernen op mooie (warme) dagen. De reclame impact door het gebruik van een reclamesleep met full color reclamedoek is groot! De levensduur van een full color reclamedoek gaat ongeveer 250 vlieguren, kortom meer dan voldoende mogelijkheden.

 

De productiekosten voor een 100m2 full color reclamedoek kost eenmalig € 2.750,00 Excl. BTW. Daar bovenop komen de vliegkosten voor een reclamesleep met full color reclamedoek en dit is al mogelijk vanaf € 249,00 Excl. BTW per uur.

 

Reclamesleep met een combinatie van logodoek en letters

Een andere mogelijkheid is een reclamesleep met een combinatie van logodoek en letters. Om een korte boodschap te versterken met een sterk beeldmerk is een reclamesleep met een combinatie van logodoek en letters de perfecte oplossing.

 

De productiekosten voor een 4 m2 full color logodoek kost eenmalig € 395,00 Excl. BTW. Daar bovenop komen de vliegkosten voor een reclamesleep met full color reclamedoek en dit is al mogelijk vanaf € 249,00 Excl. BTW per uur.

 

Heel veel mogelijkheden om uw reclamesleep te laten vliegen die helemaal aan uw wensen voldoen. Bel of mail ins vandaag nog voor een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte en hopelijk vliegen wij binnenkort uw reclamesleep.

AerialMedia.nl
De Zanden 55
7395 PA TEUGE

T: 088-1501721
E: info[at]aerialmedia.nl

KVK: 30244538
BTW: NL001957246B59
Bank: NL31INGB0681148691

EASA AOC and SPO

NACA AerialMedia