• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

RECLAME VLIEGTUIG

Luchtreclame is een goede manier van adverteren, tegen een relatief lage prijs. Een reclame vliegtuig valt altijd op. Mensen kijken automatisch omhoog als ze een vliegtuig horen. Een reclame vliegtuig vliegt niet zo hoog, waardoor je zeker de aandacht hebt van zelfs 98% van de mensen, zo blijft uit onderzoek.

Zeker in de zomer heeft een reclame vliegtuig veel nut, bij mooi weer kan een reclame vliegtuig zes dagen per week de lucht in. Boven het strand, bij grote outdoor evenementen, overal waar grote groepen mensen zijn bereik je meer met een reclame vliegtuig dan een advertentie in de krant. Uiteraard is een reclame vliegtuig in de winter ook te gebruiken, zolang het weer helder is.

Een reclame vliegtuig vliegt doorgaans op 425 meter hoogte. Als men een reclame vliegtuig met rook wenst wordt er een stuk hoger gevlogen, namelijk tussen de 3000 en 5000 meter hoogte. De rook blijft op deze hoogte beter hangen. De boodschap is dus altijd goed zichtbaar.

De voordelen van een reclame vliegtuig nog even op een rijtje:
- snel inzetbaar
- bijzonder
- zes dagen in de week inzetbaar
- niet weg te zappen of overheen te kijken
Wilt u een boodschap verspreiden met een groot bereik, gebruik dan een reclame vliegtuig. Succes gegarandeerd met reclame vliegtuig!

 

Bent u geïnteresseerd in reclame vliegtuig? vraag direct informatie aan via info@aerialmedia.nl of klik hier om naar het contactformulier te gaan.

 

Benieuwd naar de kosten van reclame vliegtuig? Kom dan hier achter de laagste prijs van onze reclame vliegtuig! 

AerialMedia.nl
De Zanden 55
7395 PA TEUGE

T: 088-1501721
E: info[at]aerialmedia.nl

KVK: 30244538
BTW: NL001957246B59
Bank: NL31INGB0681148691

EASA AOC and SPO

NACA AerialMedia