• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

RONDVLUCHTEN BOVEN NEDERLAND

Bij ons kunt lekker genieten terwijl onze piloten u van bovenaf laten zien hoe prachtig Nederland is. Onze vliegers kennen het gebied op hun duimpje en laten u dit prachtigs van bovenaf bekijken. Met VliegExperience.nl bent u verzekerd van een leuk en gezellig dagje uit ! Klik hier voor meer mogelijkheden, meer informatie en boekingen.

VliegExperience Rondvluchten Vlieglessen Bedrijfsuitjes 

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Met VliegExperience.nl bent u verzekerd van een leuk en gezellig dagje uit ! Klik hier voor meer mogelijkheden, meer informatie en boekingen.

Er wordt gevlogen met 4 persoons vliegtuigen, per vlucht kunnen er maximaal 3 passagiers mee, de leeftijd maakt niet uit, de prijzen zijn inclusief inzittendenverzekeringen en luchthavenbelasting. U kunt met een of meerdere vliegtuigen tegelijk het luchtruim kiezen, geen opdracht is onmogelijk voor ons. De rondvluchten zijn ook als kadoticket te verkrijgen, voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij interessant groepskortingen bieden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

VliegExperience Rondvluchten Vlieglessen Bedrijfsuitjes 2 

Voor een rondvlucht vanaf Teuge kunt u terecht bij: www.VliegExperience.nl

Erkenning:
Veiligheid (altijd het allerbelangrijkst binnen de luchtvaart), kwaliteit en goede service staan voorop. 

Alle vluchten worden alle uitgevoerd met vliegtuigen die beschikken over een AOC (Air Operator Certificate). Op 1 april 2009 is er een Europese Erkenning verleend aan ons bedrijf met nummer AOC NL 59. Ons bedrijf is het eerste bedrijf in Nederland dat voor haar vluchten met passagiers deze erkenning heeft gekregen van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en voldoet hiermee aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden.

Met VliegExperience.nl bent u verzekerd van een leuk en gezellig dagje uit ! Klik hier voor meer mogelijkheden, meer informatie en boekingen.

AerialMedia.nl
De Zanden 55
7395 PA TEUGE

T: 088-1501721
E: info[at]aerialmedia.nl

KVK: 30244538
BTW: NL001957246B59
Bank: NL31INGB0681148691

EASA AOC and SPO

NACA AerialMedia