• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

VLIEGLESSEN - ZELF VLIEGEN

Wie droomt er niet van om zelf een vliegtuig te besturen? Dis is uw kans, boek nu een proefvliegles voor uzelf, een vriend, vriendin, collega of een familielid. Er wordt gevlogen met een Cessna 172. Dit vliegtuig heeft de vleugels aan de bovenzijde zodat u en uw passagiers volop kunnen genieten van het panorama die onder u voorbij schuift. En natuurlijk mag u foto’s maken en filmopnamen zodat u de vlucht later nog vele malen kunt bewonderen. Met VliegExperience.nl bent u verzekerd van een leuk en gezellig dagje uit ! Klik hier voor meer mogelijkheden, meer informatie en boekingen.

VliegExperience Rondvluchten Vlieglessen Bedrijfsuitjes 3 

Learn to Fly

U krijgt 10 minuten theorie over het vliegen en de werking van een vliegtuig. Hierna gaat u respectievelijk 20, 40 of 60 minuten zelf vliegen waarbij onze piloot de start en de landing uitvoert. Daartussen kunt u zelf voelen hoe vliegen is en een droom laten uitkomen. Bij deze proefvliegles zitten het luchtdoopcertificaat en het boekje ‘hoe vliegt een vliegtuig’ bij de prijs inbegrepen.

Er wordt gevlogen met 4 persoons vliegtuigen, per vlucht kunnen er maximaal 3 passagiers mee, de leeftijd maakt niet uit, de prijzen zijn inclusief inzittendenverzekeringen en luchthavenbelasting. U kunt met een of meerdere vliegtuigen tegelijk het luchtruim kiezen, geen opdracht is onmogelijk voor ons. De vlieglessen zijn ook als kadoticket te verkrijgen.

VliegExperience Rondvluchten Vlieglessen Bedrijfsuitjes 4 

Erkenning:
Veiligheid (altijd het allerbelangrijkst binnen de luchtvaart), kwaliteit en goede service staan voorop. 

Alle vluchten worden alle uitgevoerd met vliegtuigen die beschikken over een AOC (Air Operator Certificate). Op 1 april 2009 is er een Europese Erkenning verleend aan ons bedrijf met nummer AOC NL 59. Ons bedrijf is het eerste bedrijf in Nederland dat voor haar vluchten met passagiers deze erkenning heeft gekregen van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en voldoet hiermee aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden.

Met VliegExperience.nl bent u verzekerd van een leuk en gezellig dagje uit ! Klik hier voor meer mogelijkheden, meer informatie en boekingen.

AerialMedia.nl
De Zanden 55
7395 PA TEUGE

T: 088-1501721
E: info[at]aerialmedia.nl

KVK: 30244538
BTW: NL001957246B59
Bank: NL31INGB0681148691

EASA AOC and SPO

NACA AerialMedia